Povestea

În ultimii ani, Starea Nației a devenit o mișcare socială prin numărul mare de susținători care apreciază jurnalismul de calitate. În cei 5 ani de activitate am ajuns să ne implicăm nu doar în livrarea unui produs jurnalistic de calitate, ci și în proiecte sociale de impact.
Oamenii caută interacțiune și răspunsuri prin intermediul emisiunii, dovadă fiind miile de mailuri și scrisori transmise de romanii din țară și de peste granițe către redacția noastră.

Impactul fenomenal pe care l-a avut la nivelul societății proiectul Starea Nației ne-a responsabilizat și ne-a motivat să construim pentru societate. Am pus bazele numeroaselor proiecte sociale, ne-am implicat la nivelul comunităților locale și am susținut copii cu posibilități materiale reduse. Am construit proiectul Școala Nației, iar anul acesta aducem pe piața din România un produs jurnalistic inedit, revista Starea Nației.

Starea Nației este deja o mișcare socială la care au aderat peste 300.000 de susținători și alături de care vom construi o Românie mai bună.